Информация за "Четирите къщи"

Двор двор двор двор двор двор двор вагона плевнята двуетажната хамбара басейна Четири къщи с дебели каменни зидове, двор с плодни дървета, басейн, летен бар и гледка, която мами погледа да се скита по меките хълмове на Предбалкана... Къщите предлагат общо 6+1 двойни спални с бани и възможност за настаняване до 20 души, ако се използват разтегателните дивани в дневните*. Всяка от къщите разполага с напълно оборудвана кухня, трапезария, санитарни помещения, собствена веранда и може да се използва самостоятелно. Разпределението и удобствата в помещенията са идеално място за почивка на село и забавления за приятелски семейства или компании.

Интериорът в къщите в никакъв случай не може да се опише като "селски". Обзавеждането в стила на един умерен минимализъм е функционално, без новобогаташки лукс - предимно от естествени материали и в хармония с околната среда. В "Четирите къщи" няма да видите самоцелна декорация. Има Хитроумни акценти в дизайна, но те не изморяват сетивата, а се възползват от красотата на чистите линии и ни връщат удоволствието от играта с предметите: Някои от тях с изненадващо предназначение - дизайнерите също имат чувство за хумор. Най-ценната украса на "Четирите къщи" всъщност е природата около тях и спокойствието, което създават у вас самите.

* Забележка: Разтегателните дивани са предвидени да се използват от деца до 7 години. При използването им от възрастни и деца над 7 години се доплащат 15 лева на човек, на вечер, към цената за съответната къща.

* Забележка: В къщите е нежелателно пребиваването на домашни любимци, освен след изрична уговорка с домакина на тел. 0888 403 740.

Виртуална разходка

Използвайте мишката или стрелките, за да се разходите и разгледате Четирите къщи.

Настаняване и цени

В зависимост от вашите желания и нужди - уикенд с децата или цяла седмица с голяма компания, сме изработили различни ценови предложения и отстъпки за брой нощувки и според наетите къщи. Маркирайте дати за избраните от вас къщи и брой нощувки. Под снимката на къщата ще се появи сумата за нощувки в съответната къща с включени отстъпки за брой нощувки. В дясно в полето "обща цена" ще видите общата сума с включени отстъпки и за брой къщи, ако резервирате повече от една. Ако ви е интересно как се е получила общата сума - натиснете "начин на формиране на сумата".

Минимум настаняване - 2 нощувки. При нужда от единична нощувка, моля позвънете на 0888 510 061

При наемане на къща се внася гаранционен депозит в размер на еднодневен наем, който Ви се възстановява при напускане. Гаранционният депозит служи за обезщетение за нанесени щети от клиентите върху имуществото в съответната къща и върху самата сграда. При напускане на къщите и установяване на щети, домакинът удържа размера на щетите от гаранцианния депозит. Ако щетите надвишават размер на депозита, клиентът се задължава да ги възстанови до пълния им размер.

 • Вагона
 • Двуетажната
 • Хамбара
 • Плевнята
 • Вагона

  106 лв./нощ

  от: до:
  Вагона
  -
  -
 • Двуетажната

  225 лв./нощ

  от: до:
  Двуетажната
  -
  -
 • Хамбара

  116 лв./нощ

  от: до:
  Хамбара
  -
  -
 • Плевнята

  177 лв./нощ

  от: до:
  Плевнята
  -
  -