Басейнът

Басейнът, около който е организирано цялото пространство на "Четирите къщи" компенсира единствения недостиг на село Костенковци – липсата на естествено езеро или голяма река. Той е достатъчно голям и дълбок, за да може да се плува в него. Децата са предпазени по хитроумен начин от случайно падане във водата – чрез рехава рибарска мрежа, която се опъва пред басейна и осигурява спокойствие на родителите, без да се скрива красивата гледка към хълмовете и планината на юг.

Барът

Барът под сянката на старата череша е мястото, където след плаж край басейна се отпускате в прегръдката на хладината и милувката на ароматния ветрец с чаша живителна течност пред себе си.

Лятна кухня с трапезария

В навеса между "Двуетажната" и къща "Вагона" се намира барбекю с пещ и маса за 12 души. Оттук се вижда целият двор и е идеалното място, където възрастните могат да се съберат спокойно около маса, а децата да играят в градината.

Настаняване, цени и условия

Цената за наемене на всички къщи е 511.5 лева на вечер. Минимално 2 нощувки. В цената не е включен 9% ДДС. При наемане на къщите за три до пет нощувки, получавате 5% отстъпка от цената, а при повече от пет нощувки - 10%. При пристигане се заплаща депозит в размер на един наем, който ви се връща при напускане. За повече информация за къщите, моля вижте "Двуетажната" къща, къща "Вагона", къща "Хамбара" и къща "Плевнята". За да проверите дали датите в които искате да резервирате са свободни, моля вижте "График на заетостта".