двуетажната

"Двуетажната" къща

Тази е най-голямата къща в двора. Има 3 бани с WC. Тук могат да спят 6 души.

На приземния етаж има:

  • Просторна, напълно оборудвана кухня (миялна машина, фурна, кафе-машина, абсорбатор, тостер и др. )
  • Трапезария за 10 до 12 души.
  • Санитарно помещение с баня, WC и пералня
  • Дневна стая – място за съзерцание или за уютни разговори. Диванът в дневната е разтегателен и на него могат да спят двама души. В това помещение се намира един симпатичен детайл – черна дъска, на която с цветни пастели може да оставите мили послания или картини, за следващите гости или за домакините

На второто ниво в къщата има:

  • Спалня със самостоятелна баня
  • Малък апартамент, състоящ се от: Вътрешна спалня (детска); Голяма спалня, в която е запазено старото открито огнище или джамал, както го наричат местните хора. То отоплява и двета спални помещения; Голяма баня.
  • Фоайе между двата апартамента. Чудесно място за уединение с книга в ръка. При необходимост, диванът може да се използва за легло.

Виртуална разходка

Използвайте мишката или стрелките за виртуална разходка из "Двуетажната къща".

двуетажната план двуетажната двуетажната двуетажната двуетажната двуетажната двуетажната двуетажната двуетажната двуетажната двуетажната двуетажната

Настаняване, цени и условия

Цената на нощувка в "Двуетажната" къща е 225 лева на вечер. Минимално 2 нощувки. В цената не е включен 9% ДДС. При наемане на къщата за три до пет нощувки, получавате 5% отстъпка от цената, а при повече от пет нощувки - 10%. Ако наемете две къщи - допълнителни 2%, 4% за три къщи и 7% за всичките. При пристигане се заплаща депозит в размер на един наем, който ви се връща при напускане. За повече информация за останалите три къщи, моля вижте къща "Хамбара", къща "Вагона" и къща "Плевнята", както и за двора и басейна.

* Забележка: Посочената цена важи при настаняване на шестима възрастни. При настаняване на допълнителни възрастни или деца над 7 години, доплащането е 15 лева на човек, на вечер.